Back to top

Політика конфіденційності

Цей документ описує політику конфіденційності для сайту mapa.zamajbutne.com.ua (далі - Сайт) Політична партія За майбутнє (далі – Політична партія За майбутнє). У даному документі роз’яснюється, які види інформації можуть бути зібрані і зберігатися на Сайті, а також як може використовуватися і надаватися ця інформація.

1. Збір та використання персональних даних

Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути ідентифікована.

Особа, яка має намір користуватися даним Сайтом, має обов’язково ввести персональні дані для цілей реєстрації на Сайті.

Після авторизації на Сайті особа отримує доступ до вказаного Сайту та з даного моменту вважається, що вона надала згоду на обробку Політичній партії За майбутнє своїх персональних та контактних даних. Політична партія За майбутнє може зберігати інформацію про з’єднання, трафік, дату та час тривалості роботи відвідувача на Сайті.

Персональні дані відвідувачів використовуються з метою забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері ведення виборчих кампаній, реклами та комунікації відповідно до Виборчого кодексу України, Законів України «Про захист персональних даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації», Про політичні партії», ««Про підприємництво», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», НД ТЗІ 2.5-010-03 «Вимоги до захисту інформації WEB-сторінки від несанкціонованого доступу» та інших.

Персональні дані особи можуть зберігатися протягом 3 років.

На Сайті фіксується доменне ім’я або IP-адреса комп’ютера відвідувача, дата доступу, файли (ім’я файлу і URL), код відповіді HTTP та веб-сайт, з якого особа потрапила на Сайт, кількість байт, переданих в ході сесії.

При роботі Сайту використовуються файли cookie, які забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності та умови використання Сайту особами/їх пристроями.

За допомогою системи Google Analytics збирається статистика про відвідування Сайту, така як: сторінки, що відвідуються; кількість переглядів сторінок; інформацію, яка була завантажена; домени інтернет-провайдерів та країни походження особи; тощо. Жодна з цих дій не пов’язана з особою особисто та вимірюється тільки у сукупності.

2. Автоматичний збір і використання інформації

Автоматично збирається і зберігається наступна інформація:

- доменне ім’я, IP-адреса;

- вид браузера та операційної системи;

- дата і час відвідування Сайту;

- ПІБ особи;

- її персональний телефон;

- Email;

- адреса місця проживання/реєстрації;

Відомості про трафік, який проходить через мережу, електронною поштою, і активність відвідувача в мережі Інтернет на Сайті захищені відповідно до законодавства. 

Ми маємо право надати будь-яку особисту інформацію осіб, що авторизувались на Сайті, виключно тільки на вимогу правоохоронних органів, за ухвалою/рішенням суду чи в рамках інших законних процедур, або ж на іншу правомірну вимогу згідно з чинним законодавством України.

Усі права на зміст Сайту належать Політична партія За майбутнє. Даний сайт в цілому і окремі його елементи охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права», іншими актами чинного законодавства України та міжнародними договорами.

Особи, що користуються Сайтом, не повинні поширювати, змінювати, передавати, користуватися або використовувати повторно будь-яку інформацію з Сайту для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу Політичної партії За майбутнє. Користувачі Сайтом повинні дотримуватися всіх авторських прав, а скопійовану інформацію зазначати на інших сайтах тільки із зазначенням активного гіперпосилання на Сайт.

Копіювання інформації з Сайту може бути здійснено у некомерційних цілях для розміщення на особистих сторінках осіб, що користуються сайтом, у блогах, соціальних мережах.

При роботі з Сайтом особі, що користується Сайтом, не надаються права на інтелектуальну власність ні на сам Сайт, ні на його зміст чи на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів Сайту.

При використанні даного Сайту Ви автоматично погоджуєтесь з даною ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ та її умовами. Якщо Ви не погоджуєтесь з даною ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ та її умовами, то Ви маєте залишити цей Сайт.

3. Захист персональних даних

Політична партія За майбутнє приймає необхідні і достатні правові, організаційні та технічні заходи для захисту інформації, що надається особам, які користуються Сайтом, від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій з нею третіх осіб. Однак, незважаючи на всі зусилля, Політична партія За майбутнє не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають за межами регулювання Політичної партії За майбутнє.

4. Зміна ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Особа, що користується Сайтом, приймає умови цієї ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, враховує та погоджується з тим, що дана ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ може час від часу змінюватися. Зміни, що вносяться до ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, публікуються на відповідній сторінці Сайту.

У окремих випадках ми залишаємо за собою право публікувати окремі примітки про конфіденційність для певних програм.